Esthetisch kabinet Tielt-Winge – Didier Jehin

Wilt u een liposuctie om uw figuur te harmoniseren?
U bent op zoek naar een praktijk voor laserontharing niet ver van Luik, Mechelen en Antwerpen.
Ontdek de esthetische praktijk van Dr Didier Jehin in Tielt-Winge.

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Esthetisch kabinet in Tielt-Winge

seperateur

Dokter Didier Jehin ontvangt u in zijn esthetisch kabinet in Tielt-Winge, niet ver van Brussel, Namen en Luik. Hij is huisarts sinds 1988 en heeft zich een vijftiental jaar geleden gespecialiseerd op het gebied van de esthetiek. Hij heeft een perfecte kennis van het menselijk lichaam. Sindsdien legt hij zich uitsluitend toe op esthetische geneeskunde.

Uw esthetische arts heeft talrijke opleidingen, workshops en andere conferenties in België en in het buitenland gevolgd om zijn vaardigheden te perfectioneren. De praktijk biedt u esthetische behandelingen met innovatieve technieken.

In onze moderne en gastvrije esthetisch kabinet in Tielt-Winge, niet ver van Namen, Brussel en Luik, kunt u genieten van de esthetische behandelingen van uw keuze in een aangename en ontspannende omgeving. Wij garanderen u een subtiel en natuurlijk resultaat tegen aantrekkelijke prijzen.

Elk geval is persoonlijk en daarom is een eerste consultatie noodzakelijk alvorens een behandeling uit te voeren (liposuctie, lipofilling, rimpelvulling, sclerotherapie…). Wij verwelkomen u voor uw eerste consultatie op afspraak van maandag tot vrijdag. Maak nu een afspraak met onze secretaresse per telefoon of per e-mail.

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Onze esthetische behandelingen

separateur

Ontdek onze verschillende esthetische behandelingen voor mannen en vrouwen om voor uw lichaam en uw gezondheid te zorgen!

liposuccion-lipofeeling-soins-esthetique-didierjehin-medecin-esthetique-Tielt-Winge

Liposuctie – lipofilling

Ontdoe u van vetophopingen op uw lichaam met liposuctie! U kunt ook kiezen voor lipofilling, waarbij het vet dat uit andere delen van uw lichaam is verwijderd, opnieuw wordt geïnjecteerd. Een revolutionaire techniek om uw kleine complexen te corrigeren.

comblement-aesthetic-didierjehin-medecin-esthetique-Tielt-Winge

Vulling 

Om uw oppervlakkige lijntjes en rimpels te verminderen, vergeet de klassieke facelift! Kies voor injecties met fillers zoals hyaluronzuur of collageenrijk plasma (Vampire Face Lift). Innovatieve producten voor het opvullen van rimpels!

relaxant-musculaire-aesthetic-didierjehin-medecin-esthetique-Tielt-Winge

Spierverslapper

Verminder rimpels en fijne lijntjes met de injectie van spierverslappers zoals botulinum toxine. Het helpt om de spieren tot rust te brengen en rimpels te voorkomen! Maak nu een afspraak voor een volledige diagnose.

Andere diensten

Onze andere esthetische diensten:

check-mark Laser – Laser wordt gebruikt voor de behandeling van vele dermatologische problemen (behandeling van acne, couperose, littekens, zwangerschapsstriemen, pigmentvlekken, huidverjonging, rimpels en fijne lijntjes en vele andere dermatologische problemen). Ontdek ook onze tatoeage verwijdering service.

check-mark Tensor threads – Om de tekenen des tijds te vervagen zonder dat een grote operatie nodig is.

check-mark Sclerotherapie – Laat uw spataderen verwijderen met een innovatieve techniek: de sclerotherapie die Dr. Jehin toepast in zijn schoonheidspraktijk in Tielt-Winge.

check-mark Niet-chirurgische neuscorrectie  – Om een bult op uw neus te verbergen, kunt u kiezen voor een niet-chirurgische neuscorrectie. Deze techniek kan de ideale remedie zijn voor uw complexen.

check-mark Oppervlakkige (glycol) en middellange (TCA) peelings–Herontdek de straling van uw gezicht met onze glycol of TCA peelings.

Wat kunt u verwachten van Dr. Jehin ?

separateur

cabinet-esthetique-liposuccion-aesthetic-didierjehin-medecin-esthetique-tielt-winge1

Een natuurlijk en subtiel resultaat

cabinet-esthetique-liposuccion-aesthetic-didierjehin-medecin-esthetique-tielt-winge

Een optimaal resultaat

cabinet-esthetique-liposuccion-aesthetic-didierjehin-medecin-esthetique-tielt-winge2

Concurrerende prijzen

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Onze professionele machines in dienst van uw schoonheid

De kabinet is uitgerust met de beste lasers die op de internationale markt verkrijgbaar zijn voor de uitvoering van uw behandelingen. Behandel uw acne, vasculaire problemen of pigmentvlekken met onze koude laser!

check-mark CO2 Laser –Vernietiging van dermatologische laesies.

check-markFractionele CO2 laser – Behandeling van littekens, couperose, rosacea, enz.

check-mark KTP Laser – Vasculaire laser voor de behandeling van spataderen.

check-mark Laserdiode – Uw bondgenoot voor permanente ontharing.

check-mark Nd Yag Laser – Ideaal voor de behandeling van couperose, het verwijderen van tatoeages en andere fijne oogrimpeltjes.

check-mark Q–Switched Laser – Deze laser is uw bondgenoot bij het verwijderen van tatoeages van uw huid.

check-mark Flitslamp – IPL – Geniet van een snelle huidverjonging met de flitslamp!

check-mark Koude laser – Maakt de behandeling van vele dermatologische problemen mogelijk zonder pijn.

icone-horloge

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Onze dienstregelingen

Onze esthetisch kabinet in Tielt-Winge, niet ver van Brussel, Namen en Luik, is open van maandag tot vrijdag. Afspraken met Dr. Jehin zijn alleen op afspraak. U kunt ze telefonisch of per e-mail met onze secretaresse bespreken.

Esthetisch kabinet – Contacteer ons

Wenst u informatie over lipofillings, rimpelvullingen of laserontharing? Neem nu contact met ons op! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.