Rimpelvulling

Wilt u bepaalde rimpels in uw gezicht laten opvullen? Wilt u advies over hoe u een hyaluronzuurvulling kunt laten doen?
Ontdek de vullingsbehandelingen uitgevoerd door Dr. Jehin!

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Vullen

Met esthetische opvulling kunt u in enkele ogenblikken de effecten van de tijd op uw gezicht gladstrijken. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid aanwezig is. Wanneer het uitgeput is, zijn de gevolgen van veroudering voelbaar en zichtbaar. Er ontstaan fijne lijntjes op het voorhoofd, de oogranden en de lipranden.

Het is mogelijk de zichtbaarheid van deze fijne lijntjes en rimpels te verminderen zonder gebruik te maken van conventionele chirurgie of een traditionele facelift. Naast de effecten van veroudering, kan hyaluronzuur de rondingen of volumes van uw gezicht corrigeren. De eerste vullers kunnen worden aangebracht bij het verschijnen van de eerste rimpels of fijne lijntjes, volumeverlies of verslapping van de huid.

Behandeling

In slechts enkele minuten geven de injecties van Dr. Jehin u een gezonde gloed, een ontspannen uitstraling en vooral een revitalisering van uw huid. De injecties zijn niet pijnlijk. U kunt een tintelend gevoel krijgen als de naald de huid doorboort. De resultaten houden tussen 6 en 12 maanden aan, afhankelijk van het gebruikte hyaluronzuur.

Tijdens de eerste afspraak bepaalt Dr. Jehin de te behandelen zones en indien u dat wenst, kan de behandeling direct ter plaatse worden uitgevoerd.

Contra-indicaties

Hyaluronzuurvullerinjecties zijn gecontra-indiceerd bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met infecties of ziekten. Tijdens de eerste afspraak wordt een volledige check-up uitgevoerd en krijgt u een gedegen advies, aangepast aan uw behoeften.
Wie een antistollingsbehandeling ondergaat, moet deze behandeling 1 week van tevoren staken.

Niet-chirurgische Rhinoplastie

Wilt u een neuscorrectie laten doen? Ontdek de niet-chirurgische neuscorrectie voorgesteld door Dr. Jehin Didier in ons esthetisch centrum in Tielt-Winge. Tegenwoordig is het mogelijk om uw neus vorm te geven dankzij injecties met botulinumtoxinen of hyaluronzuur. Deze niet-invasieve en omkeerbare methode maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een bult op de neus te verbergen of om geïrriteerde neusgaten te verkleinen.

De procedure duurt slechts enkele minuten en wordt uitgevoerd met of zonder plaatselijke verdoving. Het product wordt geïnjecteerd met een micronaald en vervolgens gevormd naar gelang van het te corrigeren gebrek. De verkregen resultaten hebben een beperkte levensduur in tegenstelling tot conventionele neuscorrecties.
Niet alle defecten worden met dit type procedure gewist, maar een groot aantal kan worden gecorrigeerd. Voor sommige afwijkingen is een invasieve chirurgische neuscorrectie noodzakelijk.
Vraag uw esthetische arts – Dr. Jehin Didier – om advies.

Voor informatie over hyaluronzuur of de effecten van vullingen, neem nu contact op met de kabinet. Wij staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag.