Liposuctie – Lipofilling

Heeft u plaatselijke vetophopingen waar u niet meer tegen kunt? Wilt u van uw vet af door middel van niet-invasieve chirurgie?
Ontdek de verschillende technieken die in onze cosmetische praktijk in Tielt-Winge worden gebruikt.

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Liposuctie en Lipofilling

separateur

Modelleer uw lichaam, uw silhouet naar uw wensen om een mooie harmonie te creëren! Ontdek de twee technieken die worden aangeboden in onze esthetisch kabinet niet ver van Brussel, Namen, Luik en Waver: Liposuctie en Lipofilling.

Liposuctie

Liposuctie (lipoaspiratie of liposculptuur) maakt het mogelijk zich te ontdoen van ontsierende vetophopingen die zich op verschillende plaatsen van het lichaam bevinden. Het wordt niet gebruikt om af te vallen en staat een gezonde levensstijl niet in de weg.

Het is aangewezen onder bepaalde omstandigheden en op gebieden zoals de maag, onderbuik, love handles, de taille, rugkussentjes, binnenkant dijen, voorkant dijen en binnenkant knieën. Het kan worden toegepast op het gezicht, de armen, de onderkin en ook bij gynaecomastie bij mannen.

Liposucties worden in onze esthetisch kabinet aangeboden vanaf 995 euro. Voor meer informatie, maak nu een afspraak met Dr. Jehin – een esthetische arts niet ver van Antwerpen, Brussel en Mechelen.

Lipofilling

Ontdek lipofilling! Een niet-invasieve techniek uit de esthetische geneeskunde die een natuurlijk resultaat garandeert.

Bij lipofilling worden vetcellen getransplanteerd. Ze worden uit een zone van uw lichaam gehaald en vervolgens in een andere zone teruggeplaatst. Dankzij deze techniek is er geen risico op afstoting.
Het resultaat blijft meerdere jaren zichtbaar. De techniek kan alleen worden toegepast als de persoon meer volume wil.

Indien u meer informatie wenst over liposuctie of lipofilling, neem dan nu contact op met onze esthetisch kabinet.