Injecties met spierverslappers

Wilt u een paar fijne lijntjes in uw gezicht verminderen voor een gezonde gloed? Wilt u er minder moe uitzien en er een paar jaar jonger uitzien in slechts een paar minuten?
Ontdek spierverslappers injecties!

Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Spierontspannend

De injectie van spierverslappers, zoals botulinumtoxine, helpt expressielijnen te verminderen die zich onder invloed van spiercontractie vormen.

Door spierverslappers in te spuiten, zullen uw spieren zich zachtjes ontspannen en ziet u er ontspannen uit. De behandeling duurt slechts enkele minuten.

Dr. Jehin verzekert u een 100% natuurlijk resultaat. Je gezicht ziet er niet bevroren of uitdrukkingsloos uit. De injecties worden op verschillende delen van het gezicht uitgevoerd, waaronder de glabella, de wenkbrauwen of het voorhoofd.
Tijdens deze behandeling is het niet nodig om het te behandelen gebied in slaap te brengen. Het is pijnloos. Een lichte tinteling kan worden gevoeld bij de meest gevoelige patiënten. Andere gebieden in het gezicht kunnen worden behandeld, zoals wenkbrauwlift, konijnenrimpels, neuspuntlift, mondhoeklift, onderkin, bijtplooien, Nefertiti-lift, Gummy smile.

De effecten van spierverslappers zijn snel zichtbaar. Na 3 tot 5 dagen verschijnen de eerste resultaten. Het uiteindelijke effect wordt na 10 tot 15 dagen bereikt.  Het resultaat houdt meestal tussen drie en zes maanden aan, afhankelijk van de patiënt. Het is daarom raadzaam de behandeling na deze periode te herhalen.

Tarieven – Ontspanners voor de spieren

De tarieven zijn afhankelijk van de te behandelen lichaamsdelen en het aantal zones.

Gezicht

check-mark 1 normale zone (voorhoofd, fronsrimpels of kraaienpootjes) – 100 euro per zone.

check-mark 1 kleine zone (wenkbrauwlift, fijne lijntjes boven de lippen of zones bij de neus, kin, mondhoek of gummy smile) – 60 euro per zone.

check-mark 1 grote zone (nefertiti-lift – langs de kaak of de kauwspier) – 150 euro.

check-mark Okseltranspiratie – 400 euro (2 flessen).

check-mark Migraine of spanningshoofdpijn – 450 euro.

Voor meer informatie over spierverslappers of om een afspraak te maken voor een gratis offerte met Dr. Jehin, kunt u contact met ons opnemen.