Esthetische behandelingen

Wilt u verschillende delen van uw lichaam laten harsen met laser? Bent u op zoek naar een esthetisch kabinet voor een oppervlakkige of medium peeling niet ver van Brussel, Namen, Luik en Waver?
Onze esthetisch kabinet in Tielt-Winge heet u van harte welkom.

 Esthetisch kabinet – Didier Jehin – Andere diensten

separateur

Naast onze diensten op het gebied van liposuctie, het opvullen van rimpels of spierverslappers, bieden wij ook diverse laserbehandelingen aan, onder meer voor spataderen, fijne lijntjes, acnevlekken of dermatologische letsels. Ontdek onze andere esthetische diensten:

Laser (behandeling van acne, couperose, littekens, striae, pigmentvlekken, huidverjonging, rimpels en fijne lijntjes en vele andere dermatologische problemen)

De laser is de ideale oplossing voor vele dermatologische problemen. In esthetische kabinet van Dr. Jehin kunt u uw pigmentvlekken laten behandelen met de laser, uw haar laten verwijderen of uw tatoeage laten verwijderen.

De laser wordt in vele situaties gebruikt:

check-mark Vaatproblemen,

check-mark Couperose,

check-mark Rosacea,

check-mark Littekens,

check-mark Spataderen,

check-mark Striae,

check-mark Tatoeage verwijdering,

check-mark Behandeling van huidgezwel.

check-mark Pigmentvlekken,

check-mark Fijne lijntjes,

check-mark Vergrote poriën,

check-mark Verbetering en verjonging van de huid.

Wij voeren permanente laserontharing uit in ons kabinet. U zult geen pijn voelen, alleen een beetje warmte op de gekozen plaats. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. De behandelde gebieden zijn als volgt:

check-mark Gezicht – Wenkbrauwen, bovenlip, baard, kin en snor,

check-mark Oksels,

check-mark Bikini klein of groot,

check-mark Arm – Bovenarm, onderarm, volledige arm en schouder,

check-mark Rug,

check-mark Been – Kuit, dij en hele been.

Dr. Jehin heeft veel lasers tot zijn beschikking om uw behandelingen uit te voeren. Hij zal u tijdens uw eerste afspraak adviseren en de methode kiezen die het best bij uw behoeften past.

Spanningsdraden

Resorbeerbare tensordraden zijn een methode die in de esthetische geneeskunde wordt gebruikt om een natuurlijke facelift te verkrijgen zonder chirurgie. Ze worden gebruikt om bepaalde delen van het gezicht of lichaam strakker te maken om de productie van collageen te stimuleren. De draden zijn gemaakt van L-polylactisch zuur (PLA) of polydioxanon (AOP).
Er zijn 2 soorten draden:
-PDO threads (gladde draden) waarvan het belangrijkste effect verband houdt met de stimulering van de collageenproductie.
-De tensordraden (ingekeepte draden). U verkrijgt een natuurlijk resultaat op een verslapte huid met de aanwezigheid van fijne lijntjes.
Behandel gemakkelijk uw verslapte huid met behulp van resorbeerbare tensordraden. Ovals, jowls, bittere plooien, nasolabiale plooien en jukbeenderen kunnen worden behandeld.
De resultaten zijn ongeveer 12 tot 18 maanden zichtbaar. Vraag uw esthetisch arts in Tielt-Winge, Dr. Jehin Didier, om advies.

Sclerotherapie

Sclerotherapie helpt om uw spataderen te verzachten, evenals de vaten die ze voeden. Een scleroserend product wordt in de aderen van de onderste ledematen geïnjecteerd en onder invloed van dit product zullen uw spataderen zich terugtrekken. Dit verschijnsel heet: de sclerus. De uiteindelijke resultaten zijn na enkele weken zichtbaar.
1 of meer sessies zijn nodig, afhankelijk van de spataderen en het gewenste resultaat.

Niet-chirurgische Rhinoplastie

Wilt u een neuscorrectie laten doen? Ontdek de niet-chirurgische neuscorrectie voorgesteld door Dr. Jehin Didier in ons esthetisch kabinet in Tielt-Winge. Tegenwoordig is het mogelijk om uw neus vorm te geven dankzij injecties met botulinumtoxinen of hyaluronzuur. Deze niet-invasieve en omkeerbare methode maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een bult op de neus te verbergen of om geïrriteerde neusgaten te verkleinen.

De procedure duurt slechts enkele minuten en wordt uitgevoerd met of zonder plaatselijke verdoving. Het product wordt geïnjecteerd met een micronaald en vervolgens gevormd naar gelang van het te corrigeren gebrek. De verkregen resultaten hebben een beperkte levensduur in tegenstelling tot conventionele neuscorrecties.
Niet alle defecten worden met dit soort ingrepen gewist, maar een groot aantal kan worden gecorrigeerd. Voor sommige afwijkingen is een invasieve chirurgische neuscorrectie noodzakelijk.

Vraag uw esthetische arts om advies – Dr Jehin Didier.

Oppervlakkige peeling (glycol) en medium peeling (TCA)

Om talg en celresten van uw huid te verwijderen, kiest u voor een oppervlakkige peeling met glycolzuur. De fruitzuren in het product stimuleren de celvernieuwing, waardoor kleine littekens, oppervlakkige vlekjes en andere microrimpels kunnen verdwijnen. Een ideale techniek voor een gegarandeerde gezonde gloed!

In ons esthetisch kabinet niet ver van Brussel, Luik, Namen en Tienen, bieden wij ook TCA peeling aan. Dit is een volledige peeling van de huid van het gezicht tot de lederhuid. Deze peeling helpt bij het verminderen van zonveroudering, fijne lijntjes en sommige littekens. Er kan een lichte pijn worden gevoeld; vóór de behandeling kan een verdovende crème worden aangebracht om dit ongemak te verlichten. Het is echter raadzaam bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, zoals u beschermen tegen de zon of geen UV doen vóór de peeling.

Vampire Lift ( gezicht )

Deze techniek maakt het mogelijk om er na ongeveer 6 weken weer goed uit te zien dankzij de injectie van een plasma dat rijk is aan bloedplaatjes (kan ook worden gebruikt voor de hergroei van het haar). Het principe is iets complexer dan hyaluronzuurinjecties.
Meerdere behandelingen worden aanbevolen om een beter resultaat te verkrijgen.

Het bloed wordt afgenomen tijdens een bloedonderzoek. Het doel is om alleen de groeifactoren te extraheren. De injecties worden op verschillende plaatsen in het gezicht uitgevoerd door Dr. Jehin. Een techniek die veel gebruikt wordt door sterren over de hele wereld.

Hyperhidrosis

Zwaar zweten in de oksels, handen en voeten. Dankzij de botulinezuurbehandeling zult u merken dat uw transpiratie sterk vermindert. De resultaten houden tussen 4 en 6 maanden aan, afhankelijk van de persoon en de te behandelen zone. Deze behandeling moet worden herhaald zodra de transpiratieproblemen terugkeren.

Migraine Behandeling

Deze behandeling is nuttig bij migraine, maar ook bij andere hoofdpijnen zoals die welke verband houden met stress. Botulinum toxine is zeer nuttig en zal u in staat stellen duidelijke verbeteringen te zien. Natuurlijk is het effect niet bij elke patiënt hetzelfde.

Het is interessant dit type behandeling te gebruiken wanneer men vaststelt dat de zogenaamde “klassieke” geneesmiddelen niet veel effect hebben. De resultaten houden tussen 4 en 6 maanden aan.

Als u meer informatie wilt over sclerotherapie, peelings of andere diensten die onze praktijk aanbiedt, neem dan contact met ons op.